Lilla Drömspelet

NYPREMIÄR 7 NOV 2017

I november har Teater Sesam efterlängtad nypremiär på Lilla Drömspelet – en riktig favorit för de minsta teaterbesökarna!

Siri sover över hemma hos sin kompis Teo. Innan de ska sova berättar de sagor för varandra och bland nattens skuggor gömmer sig en värld av fantasi som kommer till liv. Men Siri och Teo börjar också ställa frågor till de klassiska sagorna. Med hjälp av sång, musik och skuggfigurer skapar de nya spännande berättelser. Med skuggspel berättas en spännande historia som väcker leklust och inspiration. Vi vill att barnen skall inspireras av Siri och Teo som väljer att ändra på de klassiska Sagorna för att få fram sina egna värderingar.

Lilla Drömspelet kan också beställas som en uppsökande föreställning i exempelvis förskolor eller på kulturhus och mötesplatser och går med fördel att kombinera med vår workshop i skuggspelsteknik.

Vill du att föreställningen kommer till dig? Kontakta oss på Teater Sesam för mer information!

MEDVERKANDE

MANUS / REGI: NASRIN BARATI MUSIK: NASRIN BARATI SCENOGRAFI: NASRIN BARATI, ROBERT CARLSSON ILLUSTRATION: HENNING CEDMAR BRANDSTEDT SKUGGFIGURER: NASRIN BARATI SKÅDESPELARE: JONNY BERG, EMELIÉ STERNER PRODUCENT: GABRIELLA DURAFFOURD